Tratamente botox pentru transpiratie excesiva

Impiedica disconfortul de a avea intotdeauna maini transpirate si haine permanent patate de transpiratie, cu ajutorul profesionistilor de la clinica Medi Spa din Cluj Napoca. La noi, datorita noilor tratamente cosmetice cu micro infiltratii cu toxina botulinica, problema transpiratiei excesive este sub control si poate fi rezolvata rapid printr-un tratament cu toxina botulinica, fara efecte secundare.

Transpiratia este spontana sau constanta si in general se agraveaza in perioada de vara, dar oricum este mereu, foarte abundenta, avand repercursiuni asupra relatiilor cu cei din jur. Adesea subestimata si nerecunoscuta ca si statut patologic, in zilele noastre excesul de transpiratie poate fi inlaturat printr-o maniera eficace fara complicatii sau interventii chirurgicale. Solutia o gasiti in cadrul centrului de cosmetica medicala Medi Spa, prin infiltratea locala cu mici doze de toxina botulinica, eliminand astfel transpiratia si disconfortul,fara traume si operatii invazive.

Hipertranspiratia emotiva se pare ca are ca tinte principale mainile, picioarele, si subsuorile si pare a fi cauzata de stresul psihoemotiv; se dezlantuie in timpul zilei si variaza in functie de cresterea temperaturii.
Un tratament eficace si fara nici o trauma, al transpiratiei excesive care va sta la dispozitile in clinica de cosmetica medicala Medi Spa este constituit din terapie infiltrativa cu toxina botulinica pura de tipul A, aceeasi substanta folosita in medicina estetica impotriva ridurilor.

Tratamentul impotriva transpiratiei excesive la clinica de cosmetica Medi Spa din Cluj Napoca cu toxina botulinica de tipul A(botox) este in stare sa impiedice glandele sudoripare in asa mod incat sa reduca transpiratia in exces. Solutia de toxina botulinica diluata se injecteaza local prin intermediul unor ace intradermice. Eficacitatea infiltratiilor se manifesta dupa doua sau trei zile, adica atunci cand toxina provoaca asa-zisa blocare colinergica.
Redimensionarea transpiratiei indusa de toxina botulinica se va mentine cateva luni pentru ca in cele din urma sa dispara treptat, in functie de doza utilizata si de sensibilitatea fiecaruia. Oricum, in medie glandele sudoripare sunt impiedicate pana la 8 luni.

Infiltratiile de botulina pot fi practicate in oricare zona a corpului chiar daca in general tratamentul se aplica mai ales in zonele cele mai des afectate, cum ar fi subsiorile, mainile si picioarele. Zona ce urmeaza a fi tratata se identifica cu insemne speciale care evidentiaza punctele cele mai afectate de transpiratie. In ceea ce priveste mainile, in afara de zona palmei, adesea se trateaza si zona degetelor, intre degete si daca e necesar chiar si pe dosul palmei. Practic se intervine in punctele cele mai critice pentru cei ce trebuie sa scrie sau sa sprijine mainile in activitatea zilnica. Nu exista contraindicatii in ceea ce priveste folosirea acestei substante , tocmai din acest motiv tratamentul poate fi repetat chiar de doua ori pe an.

Va asteptam la clinica de cosmetica medicala Medi SPA din Cluj Napoca pentru o consultatie in legatura cu un tratament cu botox pentru reducerea si eliminarea transpiratiei in exces (un medic specialist va va face o consultatie si va recomanda cea mai buna solutie).
 
NEWSLETTER Clinica Medi Spa

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te vom tine la curent cu toate noutatile si promotiile pe care le oferim.
Ultimele noutati

Epilare laser Alexandrite

Laserul Alexandrite reprezinta cea mai buna solutie pentru epilarea definitiva, fiind ultima inovatie in materie de lasere.
Clinica Medi Spa Cluj