Masaje de relaxare, terapeutice si cosmetice


Poate cea mai buna modalitate de a face sa treaca durerea a constitui-o dintodeauna atingerea punctului dureros. Asa poate s-a nascut si masajul. De relaxare, terapeutic sau anticelulitic sau in oricare alta forma a sa, apelam la el cand suntem stresati, sau obositi , sau pur si simplu simtim nevoia de relaxare. La clinica de cosmetica medicala Medi Spa specialistii nostri stau la dispozitia Dv. pentru diferite metode de relaxare si tratament cosmetic prin masaj terapeutic pentru ca tu sa te simti bine in fiecare zi.

O atentie deosebita in clinica noastra o reprezinta masajul anticelulitic, utilizat in sedinte independente sau ca terapie auxiliara in tratamente cosmetice anticelulitice si constituie una din cele mai simple si de efect modalitati a contracara efectul sedentarismului si de a indeparta surplusurile de tesut adipos de pe corp.

O alta practica de masaj utilizata in centrul cosmetic Medi Spa din Cluj Napoca o reprezinta reflexoterapia. Ea actioneaza asupra unor parti din corp prin executarea unui mesaj delicat la nivelul unor puncte considerate reprezentative de pe extremitatile corpului: picioare, maini, urechi, cutie craniana. Desi nu exista o dovada stiintifica ca parti de pe extremitati au corespundente printre partile corpului, cei care apeleaza la acesta tehnica au adus la iveala rezultate din cele mai spectaculoase. Reflexologia ajuta la eliminarea stresului, la ameliorarea migrenelor, la asigurarea unui echilibru emotional si la diverse alte afectiuni ale corpului. Ea se concentreaza indeosebi inspre factorul psihic care duce la acestea, aducand armonie si echilibru.

Pe langa alte metode de terapie cosmetica in cadrul clinicii Medi Spa avem doar certitudinea ca, in o lume a stresului, a grabei si vitezei, masajul vine ca o oaza de armonie, atat fizica cat si psihica pentru noi.

Va asteptam la clinica de cosmetica Medi SPA din Cluj Napoca pentru un o consultatie sau masaj terapeutic de relaxare sau anticelulitic si pentru a vedea oferta completa de servicii si tratamente cosmetice sau ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.
 
NEWSLETTER Clinica Medi Spa

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te vom tine la curent cu toate noutatile si promotiile pe care le oferim.
Ultimele noutati

Epilare laser Alexandrite

Laserul Alexandrite reprezinta cea mai buna solutie pentru epilarea definitiva, fiind ultima inovatie in materie de lasere.
Clinica Medi Spa Cluj