Epilare definitiva cu laser


Sistemul de indepartare a parului prin laser este o metoda cosmetica de epilare ce foloseste principiul selectiv al fototermolizei, unde un puls de energie laser bine cronometrat trece prin piele si este absorbit si convertit in energie calda la foliculele parului.
Indepartarea parului prin laser functioneaza aproape la fel de bine de toate tipurile de piele si par.Deoarece tinta in foliculele parului este pigment melanin, mai putina energie laser este absorbita de piele si mai multa de catre foliculele parului. Deoarece pigmentul din par este tinta pentru energia laser, parul gri sau alb(carora le lipseste pigmentul) nu poate fi tratat in mod eficient cu orice laser sau cu oricare dispozitiv bazat pe lumina.

In centrul de cosmetica medicala si epilare Medi Spa din Cluj Napoca va oferim sedinte de epilare definitiva cu laser la preturi competitive, realizate de un personal specializat si supervizat medical si cu echipamente de ultima ora care asigura o calitate superioara a epilarii si o sedinta nedureroasa.

Tratamente multiple cu laser sunt necesare pentru rezultate mai bune: energia laser are cel mai mare efect in crestere sau asupra foliculelor parului; ca parul latent si telogen ce devine activa, de obicei in 3 saptamani sau 3 luni, o oarecare noua crestere a parului va fi observata. De obicei cel putin 3 tratamente pe parcursul unui an vor fi necesare pentru rezultate satisfacatoare si durabile. Fata , subtioara sunt zone care raspund cel mai repede tratamentelor de epilare cu laser - spatele, bratele si picioarele de obicei au nevoie de mai multe tratamente de-a lungul timpului. Scalpul este foarte rezistent la tratamentul cu laser de epilare.

Tratamente cu laser repetitive par sa induca o reductie permanenta in cantitatea de par vizibil: desi studii recente au aratat o reducere permanenta in cresterea parului , anumite reaparitii ale parului pot aparea in timp, desi acesta este de obicei mai incetinit si mai subtire decat inainte de tratament.Tehnica de epilare laser definitiva in clinica Medi Spa este:
• Zona ce trebuie tratata poate fi tunsa sau rasa si un gel racoritor va fi aplicat. Pentru zone mici curbate cum ar fi barbia se va marca un punct direct pe piele iar pe zonele mai mari si plate ca liniile de bikini, piept sau spate , un punct transparent din plastic este asezat peste gel pentru a fi asigurat tratamentul.
• Pulsatii laser vor fi aplicate apoi peste zona marcata. Zone de absente de discomfort, persoane cu piele deschisa cu par aspru. O crema anestezica va fi aplicata inainte de tratament la pacientii sensibili.
• In saptamanile urmatoare tratamentului, sunt extrudate din foliculele daunate sageti de par si pot imita aparitia recresterii. Acestea ar putea fi lasate sa cada, sau pur si simplu ar putea fi smulse.zona poate fi tratata din nou cand foliculele adormite devin active, de obicei cam o luna pe fata si mai mult pentru celelalte zone ale corpului.

Va asteptam la clinica de cosmetica Medi SPA din Cluj Napoca pentu un tratament cosmetic personalizat si pentru a vedea oferta completa de servicii si tratamente cosmetice Ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va face o programare.
 
NEWSLETTER Clinica Medi Spa

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te vom tine la curent cu toate noutatile si promotiile pe care le oferim.
Ultimele noutati

Epilare laser Alexandrite

Laserul Alexandrite reprezinta cea mai buna solutie pentru epilarea definitiva, fiind ultima inovatie in materie de lasere.
Clinica Medi Spa Cluj