Epilare cu ceara la Clinica Medi Spa


In Cluj Napoca la centrul de cosmetica Medi Spa, epilarea cu ceara este inclusa in gama variata de servicii infrumusetare & spa alaturi de coafura, cosmetica, pedichiura, manichiura, electrostimulare, masaj vacuumatic, reflexoterapie, tratamente cu ultrasunete, cromoterapie, masaj de realaxare cu pietre vulcanice calde.

Epilarea cu ceara este o metoda eficienta de inlaturare a firelor de par nedorite de pe corp. Clinica Medi Spa ofera posibilitatea de a realiza epilarea cu ceara fierbinte, firul de par fiind smuls astfel cu tot cu radacina sau cu ceara rece, metoda mai putin eficienta deoarece firul de par creste de obicei mai repede.

Specialistii Medi Spa indruma clientii sa opteze pentru epilarea cu ceara de unica folosinta in detrimentul celei normale, datorita sterilitatii si a sigurantei sporite. Procedura se poate realiza si acasa insa trebuia avut in vedere faptul ca in momentul aplicarii ceara trebuie sa aiba o anumita temperatura pentru a nu produce arsuri pe piele sau chiar cicatrici persistente o perioada indelungata.

Inainte de epilare recomanda utilizarea unei lotiuni speciale pentru ca ceara sa nu alunece pe firul de par, iar imediat dupa este indicata utilizarea unei creme cu rol calmant sau antiinflamator sau se poate masa zona respectiva cu un cub de gheata pentru a fi inlaturata senzatia de disconfort.

Alte avantaje ale epilarii cu ceara:
  • - este o metoda de durata, firul de par crescand intr-o perioada de pana la 3 saptamani
  • - firul este smuls din radacina
  • - utilizarea un timp indelungat va face ca firele de par sa nu mai fie dese si rezistente (ferme)
  • - iritatiile si inrosirea pielii sunt reduse semnificativ
  • - terminatiile nervoase nu au de suferit
  • - in majoritatea cazurilor, se recomanda a se apela la aceasta metodalitate de epilare pentru oricare parte a corpului (inclusiv pentru zonele mai delicate, cum ar fi axilele si zona inghinala).

Centrul de cosmetica si frumusete Medi Spa din Cluj Napoca va recomanda o metoda mult mai eficienta si de durata: epilare definitiva cu laser. Puteti beneficia de acesta tehnologie avansata de ultima ora, rapida si nedureroasa pentru eliminarea parului nedorit in cadrul salonului nostru.

Va asteptam la clinica de cosmetica Medi SPA pentru o sedinta de epilare cu ceara sau un tratament cosmetic personalizat si pentru a vedea oferta completa de servicii si tratamente cosmetice. Daca doriti o programare ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp a va confirma programarea.

 
NEWSLETTER Clinica Medi Spa

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te vom tine la curent cu toate noutatile si promotiile pe care le oferim.
Ultimele noutati

Epilare laser Alexandrite

Laserul Alexandrite reprezinta cea mai buna solutie pentru epilarea definitiva, fiind ultima inovatie in materie de lasere.
Clinica Medi Spa Cluj