Avantaje epilare laser definitiva


Termenul laser vine de la abrevierea “Light Amplification by Stimulated Emision of Radiation”. Cu o varsta de peste 40 de ani, laserul este folosit in multe domenii, precum si in cel medical: in chirurgie, oftalmologie, etc. In plus laserul a dat raspunsul la intrebarea “Cum scapam definitiv de parul corporal nedorit?”, intrebare ce a framantat femeile inca din cele mai vechi timpuri.
Tehnic, procedeul de epilare laser nu este cel mai corect, epilarea pe care toata lumea o cunoaste ca si epilare laser este de fapt epilare cu lumina intens pulsata ( IPL) si care este denumita impropriu laser.

Epilarea definitiva cu laser sau IPL a devenit posibila in Romania de 3-4 ani iar acum este disponibila si in Cluj Napoca la clinica de cosmetica Medi Spa. Chiar daca este un tratament destul de costisitor, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la aceasta metoda datorita numeroaselor beneficii pe care le are si lipsa disconfortului in timpul procedurii de epilare.
Desi in unele cazuri sedintele se pot intinde pe o perioada mai lunga, ar trebui sa te linisteasca gandul ca nu o sa mai fii nevoita sa suporti niciodata durerea provocata de metodele traditionale de epilare. Un tratament de epilare cu laser IPL corect dureaza in medie 8 sau 10 sedinte la un interval de 4 – 6 saptamani. Inainte de sedinta de epilare cu cel putin o saptamana nu este indicata folosirea unei alte proceduri precum ceara, crema sau electroliza pentru o evaluare corecta a firului de par si a tratamentului necesar pentru acesta.

Rapiditatea obtinerii unui rezultat definitiv este influentata de echilibrul hormonal al fiecarei persoane, de tipul firului de par, dar conteaza foarte mult si de modul de efectuare al epilarii. De aceea, daca optati pentru aceasta metoda de epilare inainte de a merge la un salon de infrumusetare care face astfel de proceduri, interesati-va de experienta personalului si de tipul de aparatura folosita.

In clinica de cosmetica Medi Spa, tratamentele de cosmetica si epilare cu laser sunt realizate de personal specializat si cu experiente, toate tratamentele si procedurile sunt efectuate sub supraveghere medicala.
Tratamentul de epilare cu laser (IPL) este nedureros, epiderma fiind protejata de un dispozitiv special creat pentru racirea locului de tratat (“skin cooler”). Laserul transmite unde de lumina; acestea sunt absorbite de firul de par care este distrus din radacina fara riscul producerii unor infectii sau a unor leziuni ale tesutului din jur.

Spre deosebire de electroliza care trateaza fiecare fir de par in parte, laserul distruge mai multi foliculi simultan, fara sa lase urme sau cicatrice ori sa schimbe culoarea tegumentelor. Cu acesta metoda poate fi tratata aproape orice zona a corpului, atat suprafetele mai mari(spatele, bratele sau picioarele) cat si regiunile mai mici(mustata, axial, inghinal). Dupa tratament, cand porii se inchid, pielea ramane fina si neteda.

Epilarea cu laser (IPL) este o metoda eficienta, nedureroasa si relativ rapida, comparativ cu celelate metode de epilare care presupun multa pierdere de timp si energie.
 
NEWSLETTER Clinica Medi Spa

Aboneaza-te la newsletterul nostru si te vom tine la curent cu toate noutatile si promotiile pe care le oferim.
Ultimele noutati

Epilare laser Alexandrite

Laserul Alexandrite reprezinta cea mai buna solutie pentru epilarea definitiva, fiind ultima inovatie in materie de lasere.
Clinica Medi Spa Cluj